Кисломолочний напій з антиоксидантними властивостями - Дацька, Наталія Василівна; Бондаренко, Світлана Петрівна; Подобій, Олена Валеріївна (My University, 2014)
Харчовий статус населення є одним з найважливіших факторів, що визначають здоров'я нації. У зв'язку зі значним забрудненням навколишнього середовища проблема функціонального харчування стоїть на одному з перших місць у нашій країні та світі. Nutritional status of the population is one of the most important factors that determine the national health. Due to the significant pollution problem of functional foods is one of the first places in our country and the world.
Keywords: здоров'я нації; кисломолочні напої; навколишне середовище; national health; milk drinks; environment; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра харчової хімії