Гунько, Олександр М.Боярчук, А. В.Шиян, Петро Леонідович2012-07-052012-07-052008Гунько, О. М. Інноваційна технологія ректифікації спирту / О. М. Гунько, А. В. Боярчук, П. Л. Шиян // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 11. - С. 5-7.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2062Посилення конкурентної боротьби на ринку спирту потребує впровадження енерго- та ресурсозберігаючих технологій, які передбачають рекуперативне використання низькопотенціальних теплових потоків в брагоректифікаційних установках, що працюють під тиском, нижчим за атмосферний, а також збільшення виходу товарної продукції з одиниці сировини за рахунок максимального вилучення спирту із побічних продуктів брагоректифікації.otherспирт етиловийхарчовий спиртбрагоректифікаційна установкаголовні домішкипроміжні домішкисивушна фракціяspirit ethylfood spiritdistillerheads fractionintermediate fractionfusel fractionкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваІнноваційна технологія ректифікації спиртуArticle