Задорожній, В'ячеслав ВікторовичПасічний, Василь МиколайовичПолумбрик (Іванова), Манєфа МиколаївнаГередчук, Аліна Михайлівна2013-10-222013-10-222013Задорожній, В. В. інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці / В. В. Задорожній, В. М. Пасічний, М. М. Іванова, А. М. Гередчук // Наукові здобутки молоді вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79-я МНК. - Київ : НУХТ, 2013. - Ч. 1. - С. 352-353.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10555Стаття присвячена питанню підвищення функціональних даних м’ясомістких продуктів шляхом комбінування м’яса птиці та рослинної сировини. Запропоновано використання каротиновмісної сировини — моркви і гарбуза, в технології курячого «попкорну».otherантиоксидантні властивостікаротиновмісна сировинам'ясомісткі продуктим’ясо птицібета-каротинтехнологія курячого «попкорну»chicken “popcorn” technologycarotene containing materialsmeat containing productspoultry meatbeta-caroteneanti-oxidant characteristicsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівІнноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиціArticle