Інноваційні технології напівфабрикатів кулінарних з м’яса птиці - Задорожній, В'ячеслав Вікторович; Пасічний, Василь Миколайович; Полумбрик (Іванова), Манєфа Миколаївна; Гередчук, Аліна Михайлівна (My University, 2013)
Стаття присвячена питанню підвищення функціональних даних м’ясомістких продуктів шляхом комбінування м’яса птиці та рослинної сировини. Запропоновано використання каротиновмісної сировини — моркви і гарбуза, в технології курячого «попкорну».
Keywords: антиоксидантні властивості; каротиновмісна сировина; м'ясомісткі продукти; м’ясо птиці; бета-каротин; технологія курячого «попкорну»; chicken “popcorn” technology; carotene containing materials; meat containing products; poultry meat; beta-carotene; anti-oxidant characteristics; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів