Булій, Юрій ВолодимировичОбодович, Олександр МиколайовичСидоренко, Віталій Володимирович2022-01-232022-01-232021Булій, Ю. В. Способи сумісної розгонки головної та сивушних фракцій / Ю. В. Булій, О. М. Ободович, В. В. Сидоренко // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів Х Міжнародної науково-технічної конференції, 09–10 листопада 2021 р., м. Київ. / Міністерство освіти і науки України ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2021 р. – С. 131–132.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36945Під час сумісної розгонки головної та сивушних фракцій відомі способи ректифікації, які відбуваються у стаціонарному режимі, не забезпечують ефективного видалення головних і проміжних домішок, що негативно впливає на якість товарного спирту.otherректифікаціялеткі домішки спиртугідроселекціяспирт етиловий ректифікованийrectificationvolatile impurities of alcoholhydroselectionrectified ethyl alcoholкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСпособи сумісної розгонки головної та сивушних фракційThesis