Дорохович, Вікторія ВіталіївнаГрицевіч, Марія ЮріївнаБогатирьова, Єлизавета Валеріївна2020-05-202020-05-202019Дорохович, В. В. Перспективи розроблення безбілкового печива / В. В. Дорохович, М. Ю. Грицевіч, Є. В. Богатирьова // Здобутки та перспективи кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 13 вересня 2018 р., м. Київ. - Київ, 2018. – С. 96- 98.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31078Наведено розробки низькобілкового печива без застосування структуроутворювачів та з застосуванням структуроутворювачів (карбоксиметилцелюлоза та камідь гуара). The developments of low-protein cookies without using of structure builders and with using of structure builders (carboxymethyl cellulose and guar gum) are given.otherфенілкетонуріяфенілаланінкарбоксиметилцелюлозакамідь гуарапечивоphenylketonuriaphenylalaninecarboxymethyl celluloseguar gumcookiesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи розроблення безбілкового печиваThesis