Перспективи розроблення безбілкового печива - Дорохович, Вікторія Віталіївна; Грицевіч, Марія Юріївна; Богатирьова, Єлизавета Валеріївна (My University, 2019)
Наведено розробки низькобілкового печива без застосування структуроутворювачів та з застосуванням структуроутворювачів (карбоксиметилцелюлоза та камідь гуара). The developments of low-protein cookies without using of structure builders and with using of structure builders (carboxymethyl cellulose and guar gum) are given.
Keywords: фенілкетонурія; фенілаланін; карбоксиметилцелюлоза; камідь гуара; печиво; phenylketonuria; phenylalanine; carboxymethyl cellulose; guar gum; cookies; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів