Бруква, Олексій ЮрійовичБабко, Євген МиколайовиОлішевський, Валентин Вікторович2023-11-082023-11-082022-04Бруква, О. Модернізація валкового екструдеру для формування тістових заготовок вірменського лаваша / О. Бруква, Є. Бабко, В. Олішевський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : Матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 50https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41420Процес формування тістових заготовок вірменського лаваша — один з найскладніших технологічних процесів, під час якого розкриваються найрізноманітніші фізико-механічні властивості формуючого матеріалу. Тому конструкторські рішення формуючих машин повністю визначається технологічними властивостями певного середовища.екструдерextruderлавашpitaмодернізаціяmodernizationкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняМодернізація валкового екструдеру для формування тістових заготовок вірменського лавашаArticle