Yanyuk, TatianaYevtushenko, OlegBaranova, Ksenia2014-04-282014-04-282013Yanyk, T. Technology developing of flax seeds drink / T. Yanyk, O. Yevtushenko, K. Baranova // The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013): Book of Abstracts, 26-29 May 2013. – K.: NUFT, 2013. – P. 242.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14173At the heart of abstracts is the method of linseed drink production that allows using flax seeds to add it a novel consumer properties. В основу тез покладено удосконалення способу одержання льняного напою, що дозволяє, використовуючи насіння льону надати йому нових споживчих властивостей.otherflax seedsprocesstherapeutic effectнасіння льонупроцестерапевтичний ефектсемя льнапроцесстерапевтический эффекткафедра технології зберігання і переробки зернаTechnology developing of flax seeds drinkThesis