Technology developing of flax seeds drink - Yanyuk, Tatiana; Yevtushenko, Oleg; Baranova, Ksenia (My University, 2013)
At the heart of abstracts is the method of linseed drink production that allows using flax seeds to add it a novel consumer properties. В основу тез покладено удосконалення способу одержання льняного напою, що дозволяє, використовуючи насіння льону надати йому нових споживчих властивостей.
Keywords: flax seeds; process; therapeutic effect; насіння льону; процес; терапевтичний ефект; семя льна; процесс; терапевтический эффект; кафедра технології зберігання і переробки зерна