Вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів - Тенетка, Аліна Іванівна; Білько, Марина Володимирівна; Скорченко, Марія Вікторівна (My University, 2012)
Досліджений вплив препаратів відновлюваної дії на формування фенольного комплексу рожевих столових виноматеріалів.

Investigated the effect of addition reduction actions preparations on the formation phenolic complex of rose table winematerial.
Keywords: рожеві виноматеріали; антиоксиданти; аскорбінова кислота; танін галловий; глютатіон; фенольний комплекс; rose winematerials; antioxidants; ascorbic acid; gallic tannins; glutathione; phenolic complex; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства