Чорна, Анастасія ІванівнаАрсеньєва, Лариса Юріївна2014-11-042014-11-042014Чорна, А. І. Використання їстівних покриттів для пакування харчових продуктів / А. І. Чорна, Л. Ю. Арсеньєва // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 241.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17931Їстівне покриття є винаходом спеціаліста зі служби сільськогосподарських досліджень Тари Макхью, яка вважає, що їстівне покриття - це шлях до правильного харчування, оскільки воно надійно зберігає м'ясо у морозильній камері, а інші продукти залишає свіжими протягом тривалого часу. Інша перевага цього покриття у тому, що упаковку можна використовувати в якості соусу. Edible coatings is an invention Specialist Agricultural Research Service Tara McHugh, who believes that edible coatings - is the path to proper nutrition, because it keeps the meat in the freezer, and leaves the other foods fresh for a long time. Another advantage of this coating is that the package can be used as a sauce.otherпокриттяморозильна камерасоусcoatingfreezerssauceкафедра експертизи харчових продуктівВикористання їстівних покриттів для пакування харчових продуктівOther