Використання їстівних покриттів для пакування харчових продуктів - Чорна, Анастасія Іванівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2014)
Їстівне покриття є винаходом спеціаліста зі служби сільськогосподарських досліджень Тари Макхью, яка вважає, що їстівне покриття - це шлях до правильного харчування, оскільки воно надійно зберігає м'ясо у морозильній камері, а інші продукти залишає свіжими протягом тривалого часу. Інша перевага цього покриття у тому, що упаковку можна використовувати в якості соусу. Edible coatings is an invention Specialist Agricultural Research Service Tara McHugh, who believes that edible coatings - is the path to proper nutrition, because it keeps the meat in the freezer, and leaves the other foods fresh for a long time. Another advantage of this coating is that the package can be used as a sauce.
Keywords: покриття; морозильна камера; соус; coating; freezers; sauce; кафедра експертизи харчових продуктів