Сутність та структура непродуктивних витрат підприємства - Сизоненко, Оксана Іванівна; Арич, Михайло Іванович (My University, 2014)
Будь-яка діяльність господарюючого суб’єкта пов’язана з витратами матеріально-речових, трудових та інших ресурсів, цінність яких визначається на ринку. Any activity entity associated with material costs of material, labor and other resources, the value of which is determined by the market.
Keywords: непродуктивні витрати; трудові ресурси; overhead; workforce; кафедра фінансів