Дослідження використання NFT - Чорнобай, Катерина Юріївна (My University, 2022)
В роботі проаналізовано переваги та недоліки технології NFT, проаналізовано можливі варіанти їхнього використання в сучасному світі. Через високу популярність та поширеність NFT, нині з’являються регулярні пропозиції нових варіантів використання невзаємозамінних токенів, а також інструменти взаємодії з ними.
Keywords: NFT; інформаційні технології; сучасні технології; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки; modern technology; іnformation тechnology