Дослідження якості сушеного м’ясного напівфабрикату під час зберігання - Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Максименко, Анна Євгенівна (My University, 2012)
Матеріали присвячені дослідженню стійкості сухого м’ясного напівфабрикату до окиснення та мікробного псування під час зберігання протягом 18 міс. Materials devotes to investigation of the stability of dried half-finished meat to oxidation and bacteriological damage during storage for 18 months.
Keywords: м’ясний напівфабрикат; сушіння; мікробне псування; мясной полуфабрикат; half-finished meat; drying; bacteriological damage; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи