Євлаш, Вікторія ВладленівнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій ВолодимировичМаксименко, Анна Євгенівна2013-02-142013-02-142012Дослідження якості сушеного м’ясного напівфабрикату під час зберігання / В. В. Євлаш, О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш, А. Є. Максименко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м’ясної, олієжирової та молочної галузей : міжнар. наук.-техн. конф. : матеріали конф., 22 – 23 березня 2012 р. — К.: НУХТ, 2012. — С. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6307Матеріали присвячені дослідженню стійкості сухого м’ясного напівфабрикату до окиснення та мікробного псування під час зберігання протягом 18 міс. Materials devotes to investigation of the stability of dried half-finished meat to oxidation and bacteriological damage during storage for 18 months.uk-UKм’ясний напівфабрикатсушіннямікробне псуваннямясной полуфабрикатhalf-finished meatdryingbacteriological damageкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиДослідження якості сушеного м’ясного напівфабрикату під час зберіганняThesis