Кострубіцький, Богуслав Сергійович2023-04-272023-04-272023Кострубіцький, Б. С. Проект будівництва фруктових цеху «Смородина чорна дроблена з цукром», «Компот із абрикосів мілкоплідних цілих плодів» і «Сік кизилови з м’якотью і цукром» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Кострубіцький Богуслав Сергійович ; наук. керівник Віталій Володимирович Шутюк. – Київ, 2023. – 78 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40432otherабрикосисородинакизилінспекціяочищеннябланшуваннязберіганняфасуваннястерилізаціякафедра технології консервуванняПроект будівництва фруктових цеху «Смородина чорна дроблена з цукром», «Компот із абрикосів мілкоплідних цілих плодів» і «Сік кизилови з м’якотью і цукром»Other