Методичні підходи до удосконалення оцінки ділової активності підприємства - Ситник, Інна Петрівна; Тельнова, Х. Е. (My University, 2011)
За сучасних умов суттєвого роз¬ширення прав підприємств у галузі фінансово-економічної діяльності значно зростає роль своєчасного та якісного аналізу ділової активності — основи, на якій ґрунтуються оптимальні рішення про обсяги майна підприємства та раціональ¬ність його використання. Under the present conditions of substantial empowerment companies in the field of financial-economic activity significantly increases the role of timely and qualitative analysis of business activity - the basis on which optimal solutions based on the amount of the enterprise and its rational use.
Keywords: економічна діяльність; раціональність; ділова активність; economic activity; rationality; business activity; кафедра фінансів