Планування витрат на маркетинг на підприємстві - Соломянюк, Наталія Миколаївна (My University, 2013)
Недостатня увага з боку підприємств щодо планування витрат на маркетинг обумовлює необхідність виокремлення класифікаційних ознак статей маркетингу та особливостей їх формування в господарській діяльності. Enterprises are spare insufficient attention in relation to planning of charges on marketing. It stipulates the necessity extraction of classification features in the articles of marketing and features their forming for economic activity.
Keywords: план маркетингу; маркетингові витрати; marketing plan; expenses on marketing; кафедра маркетингу