М'ясні січені напівфабрикати з цистозірою (Патент на корисну модель № 35996) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Проява, Катерина Миколаївна (My University, 2008)
Розроблено м'ясні січені напівфабрикати з цистозірою, які включають м'ясо подрібнене, пробуджені зернопродукти, соєвий фарш, картоплю сиру, цибулю, моркву, яйця, масло вершкове, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково вносять морські водорості цистозіру чорноморську. It is developed meat choppedi ready-to-cook foods with tsystoziroyu, which include meat it is ground up, are woken up grain products, soy-bean stuffing, potato raw, bow, carrot, eggs, butter is creamy, water, salt, a pepper black hammers, which differ that additionally bring in algae tsystoziru a black sea.
Keywords: зерно пробуджене; морква; напівфабрикати; цистозіра; фарш соєвий; carrot; ready-to-cook foods; tsystozira; soy-bean stuffing; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів