Міжмолекулярні взаємодії під час визначення вмісту вільних жирних кислот - Романовський, Назарій Олегович; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2022)
Визначення вмісту вільних жирних кислот у жирах мають виконувати за стандартизованим методом із використанням спирту етилового як дегідратуючого агента та діетилового ефіру як розчинника. Без вказаних реагентів метод невідтворюваний і недостовірний. Appointment instead of free fatty acids in fats can be overcome by a standardized method from using ethyl alcohol as a dehydrating agent and diethyl ether as a retailer. Without indicated reagents, the method is unreliable and unreliable.
Keywords: олія; oil; міжмолекулярні взаємодії; intermolecular interactions; місцела; missela; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів