Романовський, Назарій ОлеговичРомановська, Тетяна Іванівна2023-03-302023-03-302022Романовський, Н. О. Міжмолекулярні взаємодії під час визначення вмісту вільних жирних кислот / Н. О. Романовський, Т. І. Романовська // Теоретичні та практичні аспекти розвитку науки та освіти : матеріали V міжнародної науково-практичної конференції, м. Львів, 30-31 травня 2022 р. – Львів : Львівський науковий форум, 2022. – С. 53–54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39597Визначення вмісту вільних жирних кислот у жирах мають виконувати за стандартизованим методом із використанням спирту етилового як дегідратуючого агента та діетилового ефіру як розчинника. Без вказаних реагентів метод невідтворюваний і недостовірний. Appointment instead of free fatty acids in fats can be overcome by a standardized method from using ethyl alcohol as a dehydrating agent and diethyl ether as a retailer. Without indicated reagents, the method is unreliable and unreliable.otherоліяoilміжмолекулярні взаємодіїintermolecular interactionsмісцелаmisselaкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівМіжмолекулярні взаємодії під час визначення вмісту вільних жирних кислотThesis