3d-друк у дизайні готельно-ресторанних підприємств - Гончар, Ірина Миколаївна; Бортнічук, Олег Вікторович (My University, 2021)
В статті описано можливість використання 3d-друку в готельно-ресторанному господарстві.

The article describes the possibility of using 3d printing in the hotel and restaurant industry.
Keywords: кафедра готельно-ресторанної справи; дизайн; готель; 3D друк; 3D printing; hotel; design