Базаров, Андрій Юрійович2021-05-132021-05-132020Базаров, А. Ю. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення документації системи управління безпечністю виробництва лимонаду для оператора ринку ТОВ «КЗН «Росинка»» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Андрій Юрійович Базаров ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2020. – 126 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33929план HACCPлимонадтехнологія виробництвасистема управління безпечністюбезалкогольні сильногазовані напоїкафедра експертизи харчових продуктівРозроблення рекомендацій щодо удосконалення документації системи управління безпечністю виробництва лимонаду для оператора ринку ТОВ «КЗН «Росинка»»