Носенко, Тамара Тихонівна2013-10-042013-10-042013Носенко, Т. Т. Електрофоретичні властивості білків насіння олійних культур / Т. Т. Носенко // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20 –21 березня 2013 р. – Київ : НУХТ, 2013. - С. 138.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10097В доповіді наведено характеристику методів електрофоретичного розділення білкових сумішей, а також результати власних досліджень електрофоретичної рухливості білків, які екстрагували із шротів насіння олійних культур. В роботі наведено результати визначення поліпептидного складу білків методом денатуруючого електрофорезу в поліакриламідному гелі. Досліджено також електрофоретичну рухливість білків соняшникового та соєвого шроту в приладі для рідинного електрофорезу. Продемонстрована залежність електрофоретичної рухливості білків від природи та концентрації розчинника.otherнасіння олійних культурелектрофорезбілкисемена масличных культурбелкиэлектрофорезoil seedproteinselectrophoresisкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівЕлектрофоретичні властивості білків насіння олійних культурThesis