Дорохович, Антонелла МиколаївнаОболкіна, Віра ІллівнаКохан, Олена ОлександрівнаЗалевська, Надія ОлексіївнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-11-152013-11-152004Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, Н. О. Залевська, С. Г. Кияниця // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, 2004 р. - Х. : ХНТУСГ, 2004. - С. 159-165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11323В статті наведені результати досліджень основних технологічних властивостей рослинних порошків (здатності до набухання, гідрофільності, в’язкості, густини начинок). На основі цих досліджень встановлена можливість збагачення харчовими волокнами фруктових начинок, помадних та кремово-збивних цукерок.uk-UKхарчові волокнанабуханняначинкагідратаціяв’язкістькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівdietary fiberssoakingtoppinghydrationviscosityДослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробівArticle