Дробот, Віра ІванівнаБілик, Олена АнатоліївнаСильчук, Тетяна Анатоліївна2012-12-132012-12-132005Дробот, В. І. Мала кількість клейковини не проблема / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2005. - № 5 (71). - С. 69-70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4329Показано дослідження, що стосуються збільшення якості та кількості клейковини в пшеничному борошні. Встановлено, що додання 1 % сухої пшеничної клейковини, незалежно від сорту борошна, кількість сирої клейковини збільшується в середньому на 1,8%. Displaying research related to increasing the quality and quantity of gluten in wheat flour. Found that addition of 1 % of dry wheat gluten, regardless of grade flour, the amount of wet gluten increased on average by 1,8 %.uk-UKякість клейковиниgluten qualityсуха пшенична клейковинакількість клейковиниdry wheat glutenamount of glutenкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівМала кількість клейковини – не проблемаArticle