Модернізація барабанної сушарки цукру-піску з розробкою системи очистки сушильного агенту - Мисько, Віталій Іванович; Бабко, Євген Миколайович; Олішевський, Валентин Вікторович (My University, 2024)
Запропоновано модернізацію барабанної багатотрубної сушильно-охолоджувальної установки з розробкою системи очистки пилогазового потоку відпрацьованого сушильного агенту, що покращує технологічні параметри цукру на виході з сушарки та забезпечує ефективне очищення відпрацьованого повітря в технологічній схемі сушильного відділення. Показано, що використання запропонованої системи очистки пилогазового потоку відпрацьованого сушильного агенту дозволяє забезпечити ефект очистки 98,8 % від частинок розміром менше 10 мкм.
Keywords: пилогазовий потік; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; барабанна сушарка