Шпак, Максим Сергійович2015-04-272015-04-272015Шпак, М. С. Моделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машин : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шпак Максим Сергійович ; НУХТ. - К., 2015. - 24 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20220Дисертаційна робота присвячена моделюванню замішування тіста та визначенню раціональних геометричних параметрів робочих органів тістомісильних машин і режимів їх роботи.uk-UKтістомісильна машиназамішуваннятістомоделюванняштифтовий робочий органkneading machinekneading doughкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвМоделювання замішування тіста та визначення раціональних параметрів робочих органів тістомісильних машинBook