Сабадаш (Гордійчук), Наталія ІванівнаГрабовська, Олена Вячеславівна2014-05-072014-05-072004Сабадаш, Н. І. Дослідження технологічних умов кристалізації ангідридної глюкози / Н. І. Сабадаш, О. В. Грабовська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 70-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 20-21 квітня 2004 р. – К.: НУХТ, 2004. – Ч. ІІ. – С. 12.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14258Досліджено вплив ряду чинників (температури, в’язкості, чистоти, кількості затравки, ступеню пересичення розчину) на кінетику кристалізації ангідридної глюкози. The influence of several factors (temperature, viscosity, purity, quantity of seed, the degree of supersaturation of the solution) on the crystallization kinetics of glucose anhydride.otherангідридна глюкозакристалізаціяglucose anhydridecrystallizationкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівкафедра технології цукру і підготовки водиДослідження технологічних умов кристалізації ангідридної глюкозиThesis