Дослідження технологічних умов кристалізації ангідридної глюкози - Сабадаш (Гордійчук), Наталія Іванівна; Грабовська, Олена Вячеславівна (My University, 2004)
Досліджено вплив ряду чинників (температури, в’язкості, чистоти, кількості затравки, ступеню пересичення розчину) на кінетику кристалізації ангідридної глюкози. The influence of several factors (temperature, viscosity, purity, quantity of seed, the degree of supersaturation of the solution) on the crystallization kinetics of glucose anhydride.
Keywords: ангідридна глюкоза; кристалізація; glucose anhydride; crystallization; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології цукру і підготовки води