Використання вербального спілкування для отримання цінної інформації та досягнення поставленої мети - Микитенко, Ніна; Чугаєва, Наталія Юріївна (My University, 2014)
Людина отримує інформацію з усіх наявних для неї сьогодні каналів. Один з найважливіших каналів становить вербальне спілкування, оскільки усна мова як і раніше залишається найпоширенішим способом комунікації. Man receives information from all available channels for it today. One of the most important channels of communication is verbal, because spoken language is still the most common method of communication.
Keywords: мовне спілкування; вербальна комунікація; кафедра гуманітарних дисциплін