Розроблення новітніх рецептур виробів з кексового тіста - Поліщук, Олександр Васильович; Чагайда, Андрій Олегович (My University, 2015)
Сучасні тенденції розвитку технології борошняних кондитерських виробів надають можливість для змішування різноманітних злаків. В результаті експериментів при виробництві кондитерських виробів виникають нові варіації, такі як композиція пшеничного та вівсяного борошна.Додавання вівсяних компонентів при виробництві кексів дозволяє поліпшити технологічні властивості продукції, сповільнити старіння крохмалю. Крім того, вівсяне борошно підвищує вологозв’язуючу здатність тіста. Modern trends in technology pastry products enable the mixing of different cereals. In experiments with confectionery there are new variations such as composition wheat and oat oatmeal boroshna.Dodavannya components in the production of cakes improves the technological properties of products slow the aging of starch. In addition, Vologozv'yazuyuchiy oatmeal enhances the ability of the test.
Keywords: кондитерські вироби; кексове тісто; новітня рецептура; pastry; pastry keksove; latest recipes; кафедра готельно-ресторанної справи