Шевченко, Анастасія ОлександрівнаМарченко, Ольга Сергіївна2018-03-122018-03-122016Шевченко, А. О. Дослідження впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хліба з фруктозою та якість готових виробів / А. О. Шевченко, О. С. Марченко // «Технологічні аспекти підвищення конкурентоспроможності хліба і хлібобулочних виробів» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі» : матеріали міжнародних науково-практичних конференцій. – К. : НУХТ, 2016. – С. 42-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26765Робота присвячена дослідженню впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою.uk-UKяєчний альбумінфруктозатехнологічний процесхлібкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівegg albuminfructosetechnological processbreadДослідження впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хліба з фруктозою та якість готових виробівOther