Дослідження впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хліба з фруктозою та якість готових виробів - Шевченко, Анастасія Олександрівна; Марченко, Ольга Сергіївна (My University, 2016)
Робота присвячена дослідженню впливу яєчного альбуміну на технологічний процес виготовлення хлібобулочних виробів з фруктозою.
Keywords: яєчний альбумін; фруктоза; технологічний процес; хліб; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; egg albumin; fructose; technological process; bread