Перспективи використання зеленої гречки у виробництві йогуртів - Гойко, Ірина Юріївна; Варданян, Георгій (My University, 2025)
Показано, що зелена гречка містить широкий комплекс вітамінів, мінералів, антиоксидантів, що зміцнює імунну систему, покращує травлення

Green buckwheat has been shown to contain a wide range of vitamins, minerals, and antioxidants, which strengthens the immune system and improves digestion
Keywords: зелена гречка; йогурт; антиоксиданти; green buckwheat; yogurt; antioxidants; кафедра технології оздоровчих продуктів