Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна2020-06-242020-06-242020Левківська, Т. М. Аналіз ринку рибної продукції України / Т. М. Левківська // Харчові технології та готельно-ресторанний бізнес: інновації й сучасні перспективи розвитку : матеріали ювілейної науково-практичної конференції з міжнародною участю студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 29 квітня 2020 р. – Київ : ККІБП, 2020. – С. 38-39.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/31647Проаналізовано стан ринку рибної продукції. Визначено лідери імпортери та експортери рибної продукції. Розглянуто асортимент продуктів та уподобання українців щодо їх споживання. The state of the fish products market is analyzed. Leaders importers and exporters of fish products have been identified. The range of products and preferences of Ukrainians regarding their consumption are considered.рибарибопродуктиринокпопитfishfish productsmarket demandкафедра технології консервуванняАналіз ринку рибної продукції УкраїниThesis