Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна2020-11-302020-11-302020Кузьмик, У. Г. Реалізації ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів на основі молочної сироватки / У. Г. Кузьмик // ЕКО ФОРУМ–2020 : тези доповідей IV спеціалізованого Міжнародного Запорізького екологічного форуму, 15-17 жовтня 2020. – 2020. – С. 134–136.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32294Отримані результати комплексного використання способів переробки молочної сироватки нададуть змогу направлено регулювати склад і властивості отриманих продуктів, які матимуть необхідні функціонально-технологічні характеристики. А також забезпечать одночасно найповніше використання всіх цінних складових сировини та матимуть вагоме практичне, наукове значення.otherмолочна сироваткамолочні продуктикафедра технології молока і молочних продуктівwheydairy productsРеалізації ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів на основі молочної сироваткиThesis