Москалюк, Оксана ЄвгеніївнаГащук, Олександра ІзидорівнаДерій, Дмитро ОлександровичКалінін, Назар ІгоровичЛіпінський, Кирило АндрійовичМохорт, Віктор Юрійович2023-02-042023-02-042022Перспективи використання насіння соняшника в м'ясних продуктах / О. Є. Москалюк. О. І. Гащук, О. В. Дерій, Н. І. Калінін, К. А. Ліпінський, В. Ю. Мохорт. // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 263-264https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38966Продукти функціонального харчування можуть бути названі як продукти здорового харчування, продукти позитивного харчування, фізіологічно важливі продукти. При розробці рецептур м'ясних продуктів були використані окрім сировини тваринного походження рослинні компоненти, такі як клітковина та шрот насіння соняшника. Functional food products can be called healthy food products, positive food products, and physiologically important products. In the development of recipes for meat products, in addition to raw materials of animal origin, vegetable components, such as fiber and sunflower seed meal, were used.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівядро соняшникум'ясо птицім'ясні продуктиsunflower seedspoultry meatmeat productsПерспективи використання насіння соняшника в м'ясних продуктахThesis