Використання суміші пророщених зерен у технології висівкових хлібців - Видра, Олександр Валерійович; Бурченко, Людмила Миколаївна; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2019)
Проаналізовано хлібопекарські властивості суміші пророщених зерен. Запропоновано використання у технології висівкових хлібців. The baking properties of the mixture of germinated grains were analyzed. The use of bran loaves in technology is proposed.
Keywords: хліб; хлібці висівкові; зерно пророщене; висівки; bran bread; bread; sprouted grains; bran; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів