Визначення зруйнованості клітин дріжджів за виходом білка - Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Омеляненко, Костянтин Анатолійович; Губеня, Олексій Олександрович (My University, 2024)
У процесі руйнування клітинної оболонки мікроорганізмів у бісерному млині виникають питання: чи зруйнувалися клітини? Коли закінчити процес? Метод мікроскопії виявився неточним для оцінки зруйнованості, тому було випробувано інші методи, зокрема, за кількістю вивільнених білків.
Keywords: бісерний млин; вивільнення білку; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв