Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович2013-12-162013-12-161997Сінат-Радченко, Д. Є. Оцінювання деяких характеристик розчину в корпусах багатокорпусної випарної установки цукрозаводу / Д. Є. Сінат-Радченко // Розроблення та впровадження прогресивних ресурсоощадних технологій в харчову та переробну промисловість : тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції, 21-24 жовтня 1997р. – К.: УДУХТ,1997. – С. 161-162.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12142Визначено характеристики соку, оптимальні рівні, температури кипіння, тиск вторинної пари, фізико-хімічні і гідростатичні депресії, густину соку та підвищення теплоти пароутворення в корпусах п'ятикорпусної випарної установки цукрозаводу. The characteristics of the juice, the optimal level, boiling point, vapor pressure secondary, physico-chemical and hydrostatic depression, juice and increase the density of the heat of vaporization in five cases block evaporator sugar factory settings.висота трубиchimney heightконцентрація сокуconcentration of the juiceоптимальний рівеньoptimal levelкафедра теплоенергетики та холодильної технікиОцінювання деяких характеристик розчину в корпусах багатокорпусної випарної установки цукрозаводуThesis