Оцінювання деяких характеристик розчину в корпусах багатокорпусної випарної установки цукрозаводу - Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович (My University, 1997)
Визначено характеристики соку, оптимальні рівні, температури кипіння, тиск вторинної пари, фізико-хімічні і гідростатичні депресії, густину соку та підвищення теплоти пароутворення в корпусах п'ятикорпусної випарної установки цукрозаводу. The characteristics of the juice, the optimal level, boiling point, vapor pressure secondary, physico-chemical and hydrostatic depression, juice and increase the density of the heat of vaporization in five cases block evaporator sugar factory settings.
Keywords: висота труби; chimney height; концентрація соку; concentration of the juice; оптимальний рівень; optimal level; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки