Національний університет харчових технологій2021-12-242021-12-242015Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 9 вересня 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – 114 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36824Збірник включає в себе програму та матеріали доповідей учасників міжнародної науково-практичної конференції «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі», яка відбулася 9 вересня 2015 року в м. Києві. Матеріали присвячено вирішенню актуальних завдань кондитерської галузі, зокрема розробці ресурсо- та енергозберігаючих технологій, розширенню асортименту кондитерських виробів, застосуванню нових інноваційних технологій та методів для створення високоякісних кондитерських виробів, у тому числі виробів спеціального призначення.otherхарчова промисловістькондитерська промисловістьінноваційні технологіїconfectionery industryinnovative technologiesхарчова промисловістьЗдобутки та перспективи розвитку кондитерської галузіOther