Березюк, Анна СергіївнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаГавалко, Юрій Вікторович2016-08-162016-08-162016Березюк, А. С. Принципи створення дієтичних паштетів підвищеної харчової цінності / А .С. Березюк, О. Є. Москалюк, Ю. В. Гавалко // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13-14 квітня 2016 р. – К. : НУХТ, 2016. – С. 303.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23968При створенні нутрієньно-адекватних оздоровчому харчуванню м'ясних паштетів вивчали органолептичне і технологічне поєднання деяких видів м’ясної, рослинної та молочної сировини, їх вплив на формування органолептичних якостей, загальний хімічний склад, кількісне співвідношення амінокислот і мінеральних елементів, перетравлюваність та собівартість готового продукту. When creating nutriyenno adequate health-food meat pates studied organoleptic and technological combination of several kinds of meat, vegetable and dairy raw materials, their impact on the organoleptic qualities of the overall chemical composition, the proportion of amino acids and mineral elements, digestibility and the cost of the finished product.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіврослинна сировинапаштетмолочна сироваткаvegetable raw materialspie and milkwheyПринципи створення дієтичних паштетів підвищеної харчової цінностіOther