Принципи створення дієтичних паштетів підвищеної харчової цінності - Березюк, Анна Сергіївна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Гавалко, Юрій Вікторович (My University, 2016)
При створенні нутрієньно-адекватних оздоровчому харчуванню м'ясних паштетів вивчали органолептичне і технологічне поєднання деяких видів м’ясної, рослинної та молочної сировини, їх вплив на формування органолептичних якостей, загальний хімічний склад, кількісне співвідношення амінокислот і мінеральних елементів, перетравлюваність та собівартість готового продукту. When creating nutriyenno adequate health-food meat pates studied organoleptic and technological combination of several kinds of meat, vegetable and dairy raw materials, their impact on the organoleptic qualities of the overall chemical composition, the proportion of amino acids and mineral elements, digestibility and the cost of the finished product.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; рослинна сировина; паштет; молочна сироватка; vegetable raw materials; pie and milk; whey