Устименко, Ігор МиколайовичПоліщук, Галина Євгеніївна2020-02-282020-02-282019Патент 119941 UA, МПК A23C 11/04 A23C 11/08 (2006.01), A23L 29/10 (2016.01) Спосіб отримання харчової емульсії / Устименко І. М., Поліщук Г. Є. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № a 201803926 ; заявл. 11.04.2018 ; опубл. 27.08.2019 ; Бюл. № 16, 2019 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30917otherхарчова емульсіяказеїнат натріюемульгатормолоковмісний продукткафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб отримання харчової емульсії (Патент на винахід № 119941)Technical Report