Оцінка наслідків розповсюдження трансгенних рослин і тварин - Захарова, Н. О.; Клименченко, О. Є.; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Ситнік, Олексій Іванович (My University, 2006)
Охарактеризовані позитивні риси використання трансгенних організмів. Наведені приклади негативних наслідків їх застосування.

Author examined the positive features of the use of transgenic organisms. The examples of the negative consequences of their use.
Keywords: трансгенні організми; transgenic organisms; кафедра екології та екоменеджменту; біобезпека; biosafety