Рибні фрикадельки з ламінарією (Патент на корисну модель № 46882) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Захарчук, Сергій Віталійович (My University, 2010)
Розроблено рибні фрикадельки з ламінарією, які включають котлетну масу з риби, хліб пшеничний, зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця курячі, масло вершкове, цибулю ріпчасту свіжу, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково включають морські водорості ламінарію. Fish meat-balls with laminarieyu, which include chop mass from fish, are developed, bread is a wheat, a product is from grain is woken up barley, eggs are a hen, butter is creamy, bow fresh, water, salt, a pepper black hammers, which differ that additionally include algae laminariyu.
Keywords: рибні фрикаделі; ламінарія; напівфабрикат рибний; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів