Крижова (Венглюк), Юлія ПетрівнаАнтонюк, Марія МиколаївнаЗахарчук, Сергій Віталійович2013-09-302013-09-302010Патент на корисну модель № 46882 UA, МПК А23L 1/325. Рибні фрикадельки з ламінарією / Крижова Ю. П., Антонюк М. М., Захарчук С. В. ; патентовласник – Національний університет харчових технологій ; заявл. 09.07.2009 ; опубл. 11.01.2010, Бюл. № 1.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10011Розроблено рибні фрикадельки з ламінарією, які включають котлетну масу з риби, хліб пшеничний, зернопродукт пробуджений ячмінний, яйця курячі, масло вершкове, цибулю ріпчасту свіжу, воду, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що додатково включають морські водорості ламінарію. Fish meat-balls with laminarieyu, which include chop mass from fish, are developed, bread is a wheat, a product is from grain is woken up barley, eggs are a hen, butter is creamy, bow fresh, water, salt, a pepper black hammers, which differ that additionally include algae laminariyu.otherзернопродукт пробуджений ячміннийморська водорість ламінаріярибахлібмасло вершковеa product is from is woken up barleyalga laminariyafishbreadbuttercreamyкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРибні фрикадельки з ламінарією (Патент на корисну модель № 46882)Other