Економічна безпека підприємства харчової промисловості в сучасних умовах - Жужукіна, Наталія Іванівна (My University, 2016)
У статті з ясовано сутність поняття «економічна безпека підприємства»,систематизовано об'єкти економічної безпеки відповідно до складових елементів функціонування підприємства. Розглянуто існуючі підходи до аналізу економічної безпеки та запропоновано використання методик стратегічного аналізу як базового для безпекової діагностики
Keywords: кафедра економіки і права; економічна безпека; агропромисловий комплекс; agro-industrial complex; economic security