Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 111283) - Польовик, Володимир Вікторович; Корецька, Ірина Львівна; Бендас, Яна Юріївна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Майорова, Ганна Іванівна (My University, 2016)
Склад низькокалорійного білкового десерту містить сухий яєчний білок, воду, лимонну кислоту, підсолоджував. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить цедру апельсина. The composition of the low-calorie protein dessert contains dry egg white, water, citric acid, sweetener. Contains glucose-fructose syrup and additionally orange zest as a sweetener.
Keywords: низькокалорійний білковий десерт; підсолоджувач; сухий яєчний білок; глюкозно-фруктозний сироп; low calorie protein dessert; egg white powder; sweetener; glucose fructose syrup; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.