Польовик, Володимир ВікторовичКорецька, Ірина ЛьвівнаБендас, Яна ЮріївнаЗінченко, Тетяна ВолодимирівнаМайорова, Ганна Іванівна2020-12-152020-12-152016Деклараційний патент на корисну модель № 111283 UA МПК (2016.01) A23J 1/08 (2006.01) A23L 15/00. Склад низькокалорійного білкового десерту / Польовик В. В., Корецька І. Л., Бендас Я. Ю., Зінченко Т. В., Майорова Г. І. ; заявник і патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u 2016 03665 ; заявл. 06.04.2016 ; опубл. 10.11.2016, Бюл.№ 21.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32343Склад низькокалорійного білкового десерту містить сухий яєчний білок, воду, лимонну кислоту, підсолоджував. Як підсолоджувач містить глюкозно-фруктозний сироп та додатково містить цедру апельсина. The composition of the low-calorie protein dessert contains dry egg white, water, citric acid, sweetener. Contains glucose-fructose syrup and additionally orange zest as a sweetener.низькокалорійний білковий десертпідсолоджувачсухий яєчний білокглюкозно-фруктозний сиропlow calorie protein dessertegg white powdersweetenerglucose fructose syrupкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.Склад низькокалорійного білкового десерту (Деклараційний патент на корисну модель № 111283)Technical Report