Нове вівсяне печиво «ЯГІДКА» - Романіка, Євгенія Ігорівна; Соколова, Ольга Миколаївна (My University, 2014)
Позитивний ефект від впровадження нових функціональних продуктів полягає у зниженні калорійності традиційних кондитерських борошняних виробів, що допоможе знизити енергетичну складову щоденного раціону споживачів. Такі розробки дозволяють розшити асортимент виробів функціонального призначення, сприяють збереженню здоров'я населення. The positive effect of the introduction of new functional foods is to reduce calorie traditional pastry flour products that help reduce energy component of the daily diet of consumers. These developments allow embroider range of products functionalities contribute to the preservation of public health.
Keywords: вівсяне печиво; борошняні кондитерські вироби; калорійність; oatcake; caloric; pastry