Пристрій для поділу хлібного тіста (Патент на корисну модель №126467) - Литовченко, Ігор Миколайович; Корсік, Дмитро Михайлович (My University, 2018)
Пристрій для поділу хлібного тіста містить раму, привод, транспортер, нагнітальну камеру, обертальну подільну головку, в якій розміщений циліндричний барабан з поршнем. Поршень з'єднаний з додатково встановленим штоком, на кінці якого знаходиться кулачок, що контактує з нерухомою направляючою пластиною.The device for dividing the bread dough contains a frame, an actuator, a conveyor, a pressure chamber, a rotary hollow head, which has a cylindrical drum with a piston. Piston connected to an additional installed rod, at the end of which there is a cam that comes in contact with fixed guide plate.
Keywords: тісто; тістоподільник; хліб; dough; dsvider; bread; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв