Котинський, Андрій ВалерійовичСалюк, Анатолій ІвановичЧернухіна, Л. О.2013-07-012013-07-012000Котинський, А. Новий спосіб одержання йодованої біомаси дає змогу збагатити харчовий раціон йодовмісними продуктами / А. Котинський, А. Салюк, Л.Чернухіна // Харчова і переробна промисловість, 2000. - № 8-9. - С. 18-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8560Розглянуто доцільність культивування та використання як біологічної добавки в харчовому раціоні людини. Сonsideв the feasibility of cultivation and use as biological additives in the diet of man.otherйодована біомасаспірулінахарчовий раціонйодовмісні продуктиIodized biomassspirulinadietiodine-containing productsкафедра екологічної безпеки та охорони праціНовий спосіб одержання йодованої біомаси дає змогу збагатити харчовий раціон йодовмісними продуктамиArticle