Новий спосіб одержання йодованої біомаси дає змогу збагатити харчовий раціон йодовмісними продуктами - Котинський, Андрій Валерійович; Салюк, Анатолій Іванович; Чернухіна, Л. О. (My University, 2000)
Розглянуто доцільність культивування та використання як біологічної добавки в харчовому раціоні людини. Сonsideв the feasibility of cultivation and use as biological additives in the diet of man.
Keywords: йодована біомаса; спіруліна; харчовий раціон; йодовмісні продукти; Iodized biomass; spirulina; diet; iodine-containing products; кафедра екології та екоменеджменту