Потилко, Анжела ІгорівнаПахольченко, Анна АндріївнаКохан, Олена Олександрівна2023-11-102023-11-102020Потилко, А. І. Перспективи використання продуктів з гарбуза при розробленні рецептурного складу цукерок типу м’який грильяж / А. І. Потилко, А. А. Пахольченко, О.О . Кохан // Наукові здобутки молоді –вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2-3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ.: НУХТ, 2020. – Ч.1. –С. 127https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41454В матеріалах наведені результати досліджень по розробці цукерок типу м'який грильяж, в яких використано пюре з гарбуза, шрот з насіння гарбузу та насіння чіа, а з метою зниження солодкості цукерок частина цукру білого замінена на харчове волокно полідекстрозу.The materials present the results of research on the development of soft grillage type candies, in which pumpkin puree, pumpkin seed meal and chia seeds are used, and in order to reduce the sweetness of the candies, part of the white sugar is replaced with polydextrose dietary fiber.otherцукеркигрильяжгарбузнасіння чіатехнологіяsweetsgrillagepumpkinchia seedstechnologyполідекстрозаpolydextroseкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПерспективи використання продуктів з гарбуза при розробленні рецептурного складу цукерок типу м’який грильяжThesis