Гащук, Олександра ІзидорівнаМоскалюк, Оксана ЄвгеніївнаМедяник, Марія ОлександрівнаЛіпінський, Кирило Андрійович2022-07-012022-07-012022Перспективність розроблення інноваційних рецептур паштетів як повноцінних продуктів оздоровчого харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, М. О. Медяник, К. А. Ліпінський // Innovations and prospects of world science : the 7th International scientific and practical conference, March 2-4, 2022. – Vancouver : Perfect Publishing, 2022. – Pp. 85–91https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37716Технологія виробництва паштетів дозволяє поєднувати велику кількість рослинної і тваринної сировини, що підтверджує наявність великої кількості розробок щодо удосконалення технології виробництва паштетів і нових рецептур. The technology of pate production allows to combine a large number of plant and animal raw materials, which confirms the presence of a large number of developments to improve the technology of production of pate and new recipes.кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівпаштетрослинна сировинахарчова цінністьоздоровчі продуктиpatevegetable raw materialsnutritional valuehealth productsПерспективність розроблення інноваційних рецептур паштетів як повноцінних продуктів оздоровчого харчуванняThesis