Перспективність розроблення інноваційних рецептур паштетів як повноцінних продуктів оздоровчого харчування - Гащук, Олександра Ізидорівна; Москалюк, Оксана Євгеніївна; Медяник, Марія Олександрівна; Ліпінський, Кирило Андрійович (My University, 2022)
Технологія виробництва паштетів дозволяє поєднувати велику кількість рослинної і тваринної сировини, що підтверджує наявність великої кількості розробок щодо удосконалення технології виробництва паштетів і нових рецептур. The technology of pate production allows to combine a large number of plant and animal raw materials, which confirms the presence of a large number of developments to improve the technology of production of pate and new recipes.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; паштет; рослинна сировина; харчова цінність; оздоровчі продукти; pate; vegetable raw materials; nutritional value; health products