Вітковська, Ольга Валентинівна2022-10-142022-10-142022Вітковська, О. В. Проект цеху переробки винограду з виробництва червоних сухих витриманих вин із застосуванням сучасного обладнання потужністю 1,5 тис. т за сезон : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Валентинівна Вітковська ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2022. – 55 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38187otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствавиноградсортуванняпіжажбродінняфенольні речовинивитримкабаррікчервоний сухий витриманий виноматеріалПроект цеху переробки винограду з виробництва червоних сухих витриманих вин із застосуванням сучасного обладнання потужністю 1,5 тис. т за сезонOther