Сучасний стан та інституційні підходи до мінімізації загроз економічній безпеці України - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2021)
В роботі досліджено інституційні підходи до мінімізації загроз економічній безпеці України, спрогнозовано ефективність інституційних перетворень в сфері забезпечення економічної безпеки. The paper examines the institutional approaches to minimizing threats to the economic security of Ukraine, predicts the effectiveness of institutional reforms in the field of economic security.
Keywords: інституційні підходи; institutional approaches; загрози; threats; економічна безпека; economic security; кафедра економіки і права