Абовян, Софія ОлегівнаБендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаШутюк, Віталій Володимирович2019-11-202019-11-202019Абовян, С. О. Перспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українців/ С. О. Абовян, О. В. Бендерська, В. В. Шутюк // Стан і перспективи харчової науки та промисловості : тези доповідей V Міжнародної науково-технічної конференції, 10–11 жовтня 2019 р., м. Тернопіль. - 2019.– С. 164-165.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30307У роботі розглянуто аналіз досліджень ринку рибної сировини, ассортименту рибної продукції України. Висвітлені перспективні напрями технологій рибних харчових продуктів для забезпечення населення повноцінними харчовими продуктами. The analysis of the research of the market of fishery raw materials, the range of fishery products of Ukraine is considered in the work. The perspective directions of fishery food technologies for providing the population with high-grade food products are highlighted.uk-UKрибахарчуванняраціонfishfooddietкафедра технології консервуванняПерспективи використання рибної сировини для створення раціонів збалансованого харчування українцівThesis